ümraniye nakliye

İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT olarak başta İSTANBUL olmak üzere tüm TÜRKİYE’ye kaliteli hizmet sunmaktayız.

Günümüzde en sıkıntılı ve sıtresli iş olan evden eve taşıma işini  güvenli , sigortalı , anında hizmet ve sorunsuz çalışma planı ile  uygulamaktayız. İKİTELLİ’de 2003’ten bu yana yoğun bir kentselleşme görülmektedir ve bununla birlikte korsan nakliye firmalarınıda peşinde getirmiştir. Biz buna DUR dedik İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT projemizle siz müşterilerimize kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunmaktayız. TEK REKLAMIMIZ GÜLER YÜZLÜ MÜŞTERİLERİMİZDİR…

İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT olarak düzenli olarak 80 ile haftalık seferleri düzenlemekteyiz. TAHİNİ NEDENİ İLE BİZİMLE TAŞINAN KAMU ÇALIŞANLARINA NET %15  VE TOPLU TAŞINMALARDA %20 İNDİRİM UYGULANMAKTADIR. ŞEHİT VEYA GAZİ AİLELERİNE %40 İNDİRİM.

İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT olarak hizmet sunduğumuz dünyaca ünlü mobilya şehri olan MASKO ile TÜRKİYE’nin her yerine tam veya parça eşya sevkiyatımız vardır.

İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT çeşit dolu hizmet yelpazesinde İKİTELLİ EŞYA DEPOLAMA , İKİTELLİ GÜMRÜKLEME , İKİTELLİ ASANSÖRLÜ EVDEN EVE NAKLİYAT , İKİTELLİ PARÇA EŞYA TAŞIMA , İKİTELLİ MOBİLYA NAKLİYESİ de bulunmaktadır.

İKİTELLİ’den taşınıcaksınız ve güvenilir nakliye şirketi mi arıyorsunuz doğru yerdesiniz , 1983’ten beri EVDEN EVE NAKLİYAT sektöründe yoğun bir tempoyla çalışan İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT olarak sizi de İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT ailesinde görmek isteriz.

İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT’ta kullandığımız araçlar tamamen AVRUPA kalitesinde üretilmiştir. Dünya Devleri olan MERCEDES – BENZ ve MAN kamyon mühendislerinin bizim için ürettiği özel havalı süspansiyonlu kamyonlar ile sorunsuz hizmet vermekteyiz. İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT’ta yenilikler arsında mobilyalı ve su sızdırma testlerinden geçmiş kapalı ve şifreli kapı sistemli araçlar kullanılmaktadır. Söz konusu müşteri memnuniyeti ise İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT olarak Dünya nın en kaliteli hizmetini göstermek için çabalamaya hazırız.

PEKİ YA SİZ  İKİTELLİ EVDEN EVE NAKLİYAT İLE NEREYE TAŞINMAK İSTERSİNİZ ?

İKİTELLİ – İÇ ANADOLU BÖLGESİ EVDEN EVE NAKLİYAT

İKİTELLİ – EGE BÖLGESİ EVDEN EVE NAKLİYAT

İKİTELLİ – AKDENİZ BÖLGESİ EVDEN EVE NAKLİYAT

İKİTELLİ – KARADENİZ BÖLGESİ EVDEN EVE NAKLİYAT

İKİTELLİ – DOĞU ANADOLU BÖLGESİ EVDEN EVE NAKLİYAT

İKİTELLİ – GÜNEYDOĞU ANADOLU EVDEN EVE NAKLİYAT