ümraniye nakliye

SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT firmamız siz müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için günlük yenilikler yapmaktadır.

SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT tüm sahte isimlerle taşıma yapan firmalara rağmen 1987’den bu yana müşteri potansiyelini arttırmıştır.Günden güne büyüyen SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT taşıma konusundaki hassasiyetini müşterilerine memnuniyet olarak vermiştir.Son derece yorucu ve stresli olan taşıma işlemini sizlere sıkıntı olmaktan kurtaran SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT yükünüzü hafifletiyor. İstanbul merkezli olup tümTürkiye’ye hizmet ağnı genişleten SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT eşyalarınızın tamamını paketlenmiş duruma getirip taşımaya hazırlar ve adresinize teslim eder.

Artık nasıl kusursuz taşınırım diye düşünmeyin   SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT vermiş olduğu hizmetlerle sizlere mutlu bir taşınma teklif ediyor. Yapmış olduğunuz telefon görüsme sonrası şirketimzden ücretsiz ekspertiz hizmeti alarak taşınmanızı güvenceye alabilirsiniz.SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT eksperlerinin imzalatmış olduğu taşıma sözleşmesi ile taşınmanızın ilk adımı olan sigortalama işleini başlatırsınız.

Kurumsal firmamız SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT son derece nazik işinin ehli ekipmanlarla sizere hizmet vermektedir. SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT firmamız sizlere daha iyi hizmet vermek için İstanbul ‘un çeşitli bölgelerinde bulundurduğu son derece bakımlı depoları ile SARIYER EŞYA DEPOLAMA  hizmeti vermektedir. 

Atmaya kıyamadığınız ama evinizde de yer bulamadığınız eşyalarınızı SARIYER EŞYA DEPOLAMA hizmetinden yararlanarak güvenilir şekilde depolarımıza teslim edebilirsiniz. 

SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT   almış olduğunuz hizmet ile gün sonuna kadar tamamıyla sigorta kapsamına alınan eşyalarınızı koruma altına almaktadır.SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT kişiye özel fiyat indirimleri ile taşınmanızı kolaylaştıracaktır.SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT ile yapmış olduğunuz görüşme sonrasında ücretsiz ekspertiz hizmeti isteyebilir taşınma konusundaki endişelerinizi yenebilirsiniz.

SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT olarak verdiğimiz hizmetlerin bi kaçı şöyle sıralanmaktadır;

*SARIYER EŞYA DEPOLAMA 

*SARIYER ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT

*SARIYER OFİS TAŞIMACILIĞI 

*SARIYER MAĞAZA TAŞIMACILIĞI